Hoosat Oy

Olemme kokenut tiimi ongelmanratkaisijoita ja meillä on osaamista teknologian eri osa-alueilta. Päätimme 2022 lopulla lähteä tarjoamaan teille Hoosat nimissä räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkkomarkkinointia ja apua teknologia ongelmien ratkaisemisessa.

Toni Lukkaroinen

Toimitusjohtaja - Perustaja

Puhelin: +358 44 937 5656

Sähköposti: toni.lukkaroinen@hoosat.fi

Kun sain ensimmäisen tietokoneen 1990-luvun alussa aloin tekemään HTML 1.0 versiolla nettisivuja. Samalla opiskelin C ja NASM ohjelmointia. Kävin Huittisten Ammatti- ja Yrittäjäopistossa Datanomin koulutuksen. Sen jälkeen lähdin Poriin Satakunnan Ammattikorkeakouluun IT Insinööriksi. Insinööri opinnot jäivät kesken, kun minut houkuteltiin perustamaan minulle ensimmäistä osakeyhtiötä. Kaiken tämän mukana löytänyt palavan intohimon ratkaista ongelmia ja jatkaa osaamiseni kehittämistä.

Harri Luosujärvi

Perustaja

Puhelin: +358 40 066 0691

Sähköposti: harri.luosujarvi@hoosat.fi

IT-intohimoni syttyi ensimmäisen tietokoneeni myötä 2000-luvun alussa. Siitä lähtien olen harrastanut kaikenlaista tekniikkaan liittyvää ja tiedonjanoani ei ole vieläkään tyydytetty. Minulla on koulutus tietotekniikasta Lapin ammattiopistossa ja tietotekniikan insinöörin kandidaatin tutkinto Lapin ammattikorkeakoulusta. Seuraava askel opintopolullani on hakea maisterin tutkintoa tietotekniikasta. Työskentelen tällä hetkellä Istekki Oy:ssä järjestelmäasiantuntijana. Sitä ennen olin IT-tuki/projekti työntekijä LapIT:ssä Rovaniemellä. Vuonna 2019 työskentelin teknisenä valvojana Ruotsissa, Spjutmodammenissa, Fishheart LTD:ssä. Vuosina 2015-2016 työskentelin puolitoista vuotta Lapin ammattikorkeakoulussa IT-tukena. Entä sitten kuka olen ja mitä teen vapaa-ajallani? Elämäni on melko urheilullista. Juoksen 3-4 kertaa viikossa ja käyn kuntosalilla saman verran. Mutta osaan myös rentoutua. Luen paljon, pääasiassa sci-fi- ja fantasiakirjoja, mutta silloin tällöin myös jotain psykologiaan ja motivaatioon liittyvää. Siinä oli lyhyt esittely minusta, yritin pitää sen yksinkertaisena ja lyhyenä. Epäonnistuin! Joka tapauksessa, kiitos luvusta ja toivottavasti teillä kaikilla on mukava päivä.

Anssi Mäkelä

Myyntipäällikkö

Puhelin: +358 40 629 0851

Sähköposti: anssi.makela@hoosat.fi

Tervehdys! Olen Anssi ja toimin meillä Hoosatilla myyntipäällikkönä. Minulla on lähes parin vuosikymmenen tausta B2B-myynnin eri tehtävistä ja asiantunijarooleista, mutta teknologia-alalle olen kohtuullisen uusi tulokas. Aiemman urani aikana olen palvellut mm. yritysjohdon konsulttina, keskittyen kulujenhallintaan ja rekrytointiin, sekä vaikuttanut myyntijohtajana menestyksekkäässä vakuutusmeklariyhtiössä.

Vaikka koulutustaustani on biolääketieteistä ja työkokemukseni aivan muualta, minua on aina vetänyt puoleensa teknologia ja IT-ala. Pitkään ajattelin, ettei alalle siirtyminen olisi mahdollista ilman syvällistä matematiikan ja ohjelmoinnin osaamista. Keskustelut toimitusjohtajamme Tonin kanssa kuitenkin avasivat silmäni ymmärtämään, että IT-ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja rooleja, joissa ohjelmointitaito ei ole välttämätöntä tai suinkaan ainoa tie menestykseen.

Nykyisessä tehtävässäni yhdistän parhaalla tavalla intohimoni ihmisten kanssa työskentelyyn ja teknologiaan. Myynnin johtamisen ohella toimin myös siltana teknisen tiimimme ja asiakasrajapinnan välillä. Asiakkaillemme pystyn tarjoamaan osaamista ja näkökulmia palveluiden myynnin edistämiseen, erityisesti verkkosivujen suunnittelussa, mikä on arvokasta nykyisessä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Hyvin suunnitellut verkkosivut saattavat olla ero sille, näyttääkö hakukone yrityksenne ensimmäisten tulosten joukossa vai vasta kolmannella sivulla!

Rohkaisen lämpimästi muitakin ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita teknologiasta mutta epäröivät alanvaihtoa, tutkimaan IT-alan moninaisia mahdollisuuksia. IT-maailma on laaja ja tarjoaa lukuisia urapolkuja, jotka eivät rajoitu pelkästään ohjelmointiin. Oma tarinani on todiste siitä, että motivaatio ja uteliaisuus voivat avata ovia odottamattomiin uramahdollisuuksiin.

Simon J Kok

Ohjelmistokehittäjä

Puhelin: +358 45 650 8398

Sähköposti: simon.j.kok@hoosat.fi

Olen vuodesta 2004 lähtien kehittänyt verkkosivustoja. Olen keskittynyt pääasiassa PHP kehittämiseen, jolla paimennan myös Wordpressiä. Toteutan käyttöliittymäsuunnittelun ja backendin pluginit, kuten rajapinta integraatiot. Saan selvää myös ikivanhasta PHP-sotkusta, johon kukaan muu ei enään halua koskea. Ytimessäni on asiakaan tarpeiden ymmärtäminen ja oikeiden työkalujen kehittäminen vastaamaan tarpeita.